måndag 5 augusti 2013

Vagn!

Idag köpte vi en begagnad vagn av ett par kompisar. Den har några år på nacken, men verkar väldigt fräsch. De har hållit den i gott skick. Det kändes egentligen för tidigt att köpa vagn redan, men vi fick ett bra erbjudande och det verkar vara en bra vagn om man läser lite på nätet. 1000 kr gav vi för den, och då ingick sitt- och liggdel, myggnät, regnskydd, hjulskydd och skötväska. Helt okej tyckte jag! Bara skötväskan kostade visst 500 kr ny. Allt är så galet dyrt. Vår kompis sa att om hon hade fått barn idag hade hon köpt en begagnad vagn. Den används ändå ganska kort tid innan man byter till sulky. Vagnen är en Brio Happy. Den verkar stabil och av bra kvalitet, men lite klumpig och tung. Den var inte helt lätt att få plats med den i bilen. Kanske skulle vi behöva byta till en kombi. Vi får se. Ska man byta bil kostar det ju nästan alltid en liten slant. Vi vill inte ha en för gammal bil heller, eftersom vi inte kan något alls om bilar. Går något sönder är vi körda. Det är inte så kul att be vänner om hjälp för mycket heller.

2 kommentarer:

  1. Vilken känsla att ha vagnen redo va? Vi har pratat massor om vagnsköpet och kommer börja kolla efter att vi varit på RUL. Är ju det mest speciella köpet känns det som :) Fin är den!
    KRam

    SvaraRadera
  2. Vi köpte en ny Silvercross 1993 när vi fick vårt första barn. Kostade 10 000 med regnskydd, lastkorg och myggnät. Men en barnvagnarnas Rolls Royce - vi har aldrig ångrat oss. Trots att den inte gick att fälla ihop och fraktas i bil.

    SvaraRadera