torsdag 24 januari 2013

Tillfällig brist på karaktär

Ikväll kunde jag inte hålla mig. Testade fyra dagar för tidigt, ville så gärna veta även om jag visste att det var i det närmaste omöjligt att få ett positivt utslag. Och mycket riktigt. Så onödigt. Jag hade ju bestämt mig för att vänta till måndag.

Tyvärr kommer jag nog testa imorgon också. Så det blir säkert ett besviket inlägg då med.

3 kommentarer:


  1. Du är verkligen inte ensam, jag vet inte hur många gånger jag lovade mig själv att inte testa för många dagar innan för man blir ju så besviken, men det går bara inte att låta bli... speciellt inte om man tycker sig känna en massa symptom.
    Däremot lyckades jag bli gravid fyra gånger under alla de åren vi försökte bli gravida och då fick jag trots allt utslag på BIM-7 vid alla fyra graviditeter så det var väl lite därför jag testade så tidigt varje månad. Tyvärr så slutade de tre första med missfall och den fjärde graviditeten är jag i just nu. Trots att jag lyckats komma så långt som v 28 så vågar jag tyvärr inte riktigt glädjas, men jag antar att det blir så när man fått kämpa riktigt hårt och under så lång tid. Jag läser inga gravidbloggar utan bloggar om barnlöshet, det är ju där jag "hängt" under alla år.

    Håller tummarna för att testen skall ge dig glada besked inom kort.

    Må så gott!

    Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Emma! Finns din blogg att hitta någonstans? Skulle vara kul att följa dig!

      Radera
    2. Jag har ju tyvärr ingen blogg. Velade länge fram och tillbaka om jag skulle börja blogga, men mitt i all elände fick min älskade pappa obotlig cancer och då försvann all fokus från mig och mina tankar om barnlöshet och den lilla energi jag hade kvar i kroppen gick till min far. Han lämnade oss tyvärr för bara några månader sedan och det känns väldigt tungt att veta att han aldrig kommer att få träffa lilla miraklet som flyttat in i min mage.
      Däremot har det hjälpt och stärkt mig otroligt mycket att kunna läsa om andra som också kämpat och fortfarande kämpar, man är verkligen inte ensam om problemen.

      Emma

      Radera