lördag 26 januari 2013

Besviket inlägg

Testade negativt igen nu på morgonen (fredag). Tre dagar kvar till beräknad mens. Tårar och ledsenhet hela dagen. Som tur är hade jag mannen hemma som höll om mig och tröstade. Jag undrar hur länge till jag orkar med det här.

4 kommentarer:

  1. Åh, jag vet precis hur du känner. Jag är i exakt samma situation som du och testat negativt både igår och idag. Har bim imorgon.. :( Håller tummarna för dig!

    SvaraRadera
  2. Jag hamnade på din blogg när jag sökte på barnlängtan på Google. På ett sätt känns det som att jag själv skriver. Funderar på att skapa en blogg själv, som ett sätt att föra dagbok, få tankarna ned på papper och kanske som ett sätt för vänner att läsa när jag inte orkar förklara. Är själv inne i karusellen och vet inte hur man ska orka med. Hur gör man liksom? Jag hoppas att du snart får ditt plus! Maila till mig om du vill ha någon som är i samma sits att bolla med: jagelena@hotmail.com

    Lycka till! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. För mig har det varit bra att skriva av mig, och skönt att få respons av någon som är i samma situation. Det är lätt att känna sig ensam, som att alla har barn utom jag. Hör av dig om du startar blogg, följer dig gärna!

      Radera
  3. Jag återkommer är/om jag startat än :). Följer dig så länge!

    SvaraRadera