måndag 16 september 2013

Regnigt

Har varit ledig i helgen och tagit det rätt lugnt, men är seg idag. Sov i omgångar fram till halv tolv. Är alltså ledig idag också, jag skolkar inte från jobbet. Har inte fått mycket gjort, jobbar lite på filten som jag virkar till lilla tjejen. Har precis beställt bärsjalen som jag skrev om för någon vecka sen. Känns bra! Nya kunder får tydligen 10% rabatt på första köpet om man anmälde sig till deras nyhetsbrev. Eftersom bärsjalen var ganska dyr så tyckte jag det var värt det att anmäla sig till det, även om jag är allergisk mot alla dessa mail som fyller upp inkorgen. Det stod att man kunde avanmäla sig när som helst också, så då känns det okej. Nu ska jag kolla runt på nätet efter ett skötbord. Tänkte först köpa från IKEA, men det är lite för brett för att få plats där jag hade tänkt ställa det. Min nya idé är att hitta ett skötbord som kan stå över tvättmaskinen. Det skulle verkligen spara mycket plats! Men tyvärr tycker jag att utbudet är skralt och många skötbord är jättebreda, som stora möbler, typ. Sen kostar många skötbord tusentals kronor! Förstår inte riktigt hur det kan vara värt det. Många verkar också ha skötbordet i barnrummet, men det verkar lite ohygieniskt och opraktiskt, kan jag tycka. Någon av er som har erfarenheter eller åsikter om detta? Eller kanske till och med har tips på ett bra skötbord? Själv ska jag surfa vidare lite nu.

3 kommentarer:

  1. Vi funderar på ett att ha ett över badkaret som vi bara kan lyfta ut i hallen när vi ska duscha. Vi har ett minimalt badrum där vi omöjligt kan ställa något på golvet och knappt ha något på väggarna heller. Vi vill helst inte heller ha i sovrummet, men kanske blir det så ändå. Vi har inte bestämt oss än. Babyproffsen har i alla fall ett badkarsskötbord för 1099 kr.

    SvaraRadera
  2. Tyvärr har vi inget badkar, bara en dusch. Annars hade det varit ett hett alternativ. Har kollat runt nu, och det verkar inte finnas något som går att ha ovanpå tvättmaskinen om man inte ska bygga ett själv, och så händig är jag tyvärr inte. Får bli ett vanligt golvskötbord som tar upp ännu mer golvyta i vårt lilla badrum.

    SvaraRadera
  3. Vi bor i hus och har skötbord på båda våningarna för att slippa gå ner för trapporna mitt i natten när man är trött. På nedervåningen har vi ett skötbord i badrummet och på övervåningen i lillens rum. Jag trodde att det skulle vara ohygieniskt och kladdigt, men vi har inte upplevt det hittills och då är han ändå fem månader snart. Jag har köpt en tvålpump som jag fyllt med vatten som jag använder när jag behöver tillgång till lite vatten, har funkat utmärkt. En annan positiv sak med att ha skötbordet i hans rum är att ha nära till hans kläder, det är ju ändå på skötbordet kläderna tas på och av.

    Må så gott!
    Emma

    SvaraRadera